Wij zijn gespecialiseerd in 4ps construct en Microsoft dynamics 365 business central
Referenties

Referenties van onze klanten

‘FLEXIBEL, KENNIS VAN ZAKEN EN MAKKELIJK BENADERBAAR’

Leo de Jongh
Controller
Schellekens & Schellekens

Schellekens & Schellekens (schellekens) zit al ruim 50 jaar projectzonwering voor uiteenlopende (utiliteits-) projecten, scholen, verpleeghuizen, appartementen en kantoorgebouwen en is onderdeel van Hunter Douglas. Leo de Jongh is controller bij Schellekens en verantwoordelijk voor de financiële administratie en is daarnaast ook gedeeltelijk verantwoordelijk voor IT.

In 2015 is Schellekens overgegaan op 4PS Construct. In de loop van de tijd zijn meerdere kerngebruikers vertrokken waardoor de kennis veel minder is geworden. Schellekens wilde de kennis van 4PS in de organisatie laten groeien en beter gebruik maken van de functionaliteit. Zodoende heeft 4PS, Schellekens in contact gebracht met Dynamics Interim Solutions (DIS) voor het functioneel beheer.

Na de kennismakingsgesprekken en het maken van de afspraken is de onboarding in gang gezet. Hierbij zijn de verschillende afdelingen in kaart gebracht en de processen bekeken en vastgelegd. Ook is de 4PS Construct inrichting doorgenomen om de inrichting te borgen. Leo geeft aan goed te kunnen sparren met de consultants van DIS omdat ze “snappen waar we mee bezig zijn”.

Als we vragen naar de grootste veranderingen die DIS heeft doorgevoerd geeft Leo een aantal mooie voorbeelden: doorlooptijd om storingen af te handelen is flink teruggebracht, de buitendienst app wordt efficiënter gebruikt, de planning is beter inzichtelijk, faalkosten zijn minder. Naast de tastbare verbeteringen merkt Leo ook dat de tevredenheid binnen de afdelingen is toegenomen, de collega’s van DIS triggeren de mensen ook om te blijven verbeteren. Dat leidt tot hogere efficiëntie en hogere klanttevredenheid. Komend jaar zal DIS onder andere nog ingezet worden om de buitendienst app ook voor projecten in te zetten.

Tot slot omschrijft Leo de DIS consultants als betrouwbaar, daadkrachtig, realistisch en een sparringpartner met veel kennis in huis.

‘DIS IS EEN BETROUWBARE PARTNER MET ALLE KENNIS IN HUIS’

Ton van der List
Financieel adjunct-directeur
Winters bouw & ontwikkeling

Winters bouw & ontwikkeling (Winters) is van oudsher een familiebedrijf en is voornamelijk actief in de utiliteitsbouw, maar sinds 2020 ook in de woningbouw. Zij hebben een omzet van circa € 25 miljoen, met een verwachte groei naar € 30 tot € 35 miljoen. Winters is een allround bouwonderneming; zij nemen projecten aan, ontwikkelen, ontwerpen en onderhouden gebouwen.

In een esthetisch bedrijfspand in Breda vlak bij de A16 werken 60 medewerkers, onder wie: Ton van der List: financieel adjunct-directeur bij Winters. Ton is al 30 jaar werkzaam bij Winters en heeft de automatisering van de financiële bedrijfsprocessen al vanaf 1990 mogen meemaken. Sinds 2007 werkt Winters met Navision van 4PS, waaronder de modules: financieel, projecten, inkoop en service & onderhoud. DIS heeft voor Winters de Exsion rapportages ontwikkeld en opleiding gegeven zodat zij zelf verder aan de slag kunnen. Er zijn geautomatiseerde rapportages ontwikkeld op gebied van projectbewaking, ontwikkeling orderportefeuille, debiteurenbewaking, liquiditeitshistorie, liquiditeitsprognose en verzuimrapportages.

Voor Power BI had Winters eerst een andere partij ingeschakeld om dashboards te ontwikkelen, helaas ontbrak de kennis en ervaring. Daarna is DIS benaderd en hebben Edwin Leentfaar en Peter van Schijndel binnen een korte periode succesvol een 3-tal standaard dashboards opgeleverd. Met Power BI gaat DIS verder waar Exsion stopt!

Ton geeft aan dat Peter en Edwin prettig communiceren, zeggen waar het op staat, kennis van zaken hebben, goed luisteren en dit vertalen in oplossingen. Door het gebruik van deze dashboards ontstaat een flinke tijdsbesparing, is informatie sneller beschikbaar en minder foutgevoelig.

Ton omschrijft DIS mede door deze succesvolle ervaring als een betrouwbare partner die alle kennis in huis heeft, veelzijdig, snel en flexibel is.

‘DIS IS PRAKTISCH, CONCREET, GEPASSIONEERD EN PROFESSIONEEL’

Hans Snoep
Business Controller
Visser & Smit Hanab

Visser & Smit Hanab (VSH) is een volledig zelfstandige onderneming, maar maakt deel uit van het interne netwerk van het Koninklijke VolkerWessels N.V. VolkerWessels heeft meer dan 16.000 medewerkers en 120 werkmaatschappijen en vestigingen. De organisatie van VSH is erop ingericht om ieder project volledig in eigen beheer te kunnen uitvoeren; van ontwerp tot engineering en van constructie tot onderhoud. De organisatie bestaat uit drie grote Business Units.

Op de hoofdlocatie in Papendrecht is Hans Snoep Business Controller bij VSH. Hans is 15 jaar werkzaam bij VSH in verschillende rollen; accountancy, controller en heeft ook de rol van projectmanager ERP uitgevoerd. In deze rol is Hans ook in contact gekomen met Dynamics Interim Solutions.

Vanwege strategische redenen en verouderde software is in maart 2021 VSH overgegaan naar Business Central met 4PS Construct. Voor Microsoft was dit ook een uitdaging omdat dit de eerste keer was dat meer dan 700 gebruikers over gezet zijn naar de SAAS versie van Business Central met 4PS Construct.

Een aantal consultants van DIS, waaronder: Peter Berkhout, Ralph van Mastrigt, Eric de Groot en Youssef Nouijeh, zijn samen met andere externe consultants betrokken geweest bij de voorbereiding en de livegang. Hans geeft aan dat de grote toegevoegde waarde van DIS was om de praktische vertaling tussen de technische mogelijkheden in het systeem en de praktijk te verbinden. In oktober 2021 zijn overige afdelingen van VSH ook overgegaan naar 4PS, vanwege de goede ervaring zijn bij dit proces voornamelijk de consultants DIS betrokken geweest. Volgens Hans leggen de consultants van DIS makkelijk contact met de keyusers, zijn sociaal en hebben kennis van zaken.

Naast de begeleiding van de implementatie maakt VSH nu ook gebruik van de functioneel beheer tak van DIS. VSH heeft namelijk het functioneel beheer uitbesteed aan DIS.

Hans omschrijft DIS als praktisch, concreet, gepassioneerd, drive om oplossing te leveren en professioneel. ‘DIS heeft kennis van zaken en een link met de organisatie speelt hierin een verbindende rol’.

‘BETROUWBARE CONSULTANTS DIE WETEN WAAR ZE HET OVER HEBBEN’

Tom Raeymaekers
ICT Manager
Verwater

Verwater is een wereldwijde aannemer voor industriële en petrochemische installaties, gespecialiseerd in tankonderhoud en tankbouw. Zij zijn experts in het vijzelen van tanks, civiele werken, leidingwerken, turnarounds, schilderwerken, E&I, E&A, panelenbouw en engineering. Verwater is opgericht in 1922 en vandaag de dag werken wereldwijd ongeveer 1.000 mensen voor Verwater, die samen een jaaromzet van circa € 150 mln genereren.

Midden in de verhuizing van het bedrijfspand in Hoogvliet naar Droogdokweg 71 in Rotterdam spreken wij Tom Raeymaekers. Tom is in 2011 begonnen bij Verwater als applicatiebeheerder en is doorgegroeid tot ICT-Manager, waar hij verantwoordelijk is voor de gehele ICT. Verwater heeft in het verleden gewerkt met Navision / Logistic Vision en mede door de overname van Imtech hebben zij besloten om over te stappen naar 4PS. In 2019 is de migratie naar 4PS in gang gezet. De migratie door 4PS duurde langer dan gepland, door personeelswisselingen tijdens het project.

Tijdens het conversieplan is daarom door 4PS aangeraden om gebruik te maken van de diensten van DIS en zo is Edwin Leentfaar met Tom in contact gekomen. Tom kent Edwin nog uit het verleden bij de overname van Imtech. Edwin heeft in een korte periode het conversieplan in kaart gebracht en succesvol kunnen uitvoeren. Tom benadrukt de enorme kennis en ervaring van Edwin die ervoor zorgden dat dit traject zo goed verlopen is.

Naast Edwin is ook Mary-Ann Kranendonk betrokken geweest bij Verwater. Mary-Ann heeft onder andere de applicatiebeheerder vervangen tijdens de vakantieperiode en zal tot aan december 2021 betrokken blijven om de lopende projecten binnen Verwater op te pakken. Tom geeft aan dat de collega’s binnen Verwater blij zijn met de inzet van Mary-Ann; ‘zij is financieel sterk onderlegd, geordend, brengt rust met zich mee en heeft veel kennis van 4PS’.

Tot slot omschrijft Tom DIS als een betrouwbare partij die de afspraken volgens planning nakomt en consultants in huis heeft met een grote dosis kennis en ervaring.

‘DAADKRACHTIGE CONSULTANTS MET VEEL KENNIS IN HUIS’

Wilfred Stinissen
Business Logic Manager & Information Manager
REMONDIS Smart Infra

REMONDIS Smart Infra verzorgt maatwerkoplossingen op het gebied van onder meer afval-, hemel- en oppervlaktewater. Van engineering, advies en realisatie tot aan service, onderhoud en beheer. Wilfred Stinissen werkt sinds 2019 bij REMONDIS Smart Infra en is onder andere verantwoordelijk voor de vertaling van de informatiebehoeften vanuit verschillende werk- en bedrijfsprocessen naar de verschillende informatiesystemen en de BI-omgeving.

Nadat REMONDIS in 2018 live was gegaan met 4PS Construct waren er een aantal processen die nog aandacht nodig hadden. 4PS heeft DIS gevraagd om daar verder bij te ondersteunen en zo is Peter Berkhout (consultant bij DIS) bij REMONDIS gekomen. Wilfred geeft aan dat Peter Berkhout de pijnpunten wist op te lossen en daar effectief mee aan de slag is gegaan. Volgens Wilfred is Peter ‘direct to-the-point’ waardoor er snel resultaat werd behaald.

Wilfred heeft binnen Remondis Smart Infra een strategisch onderzoek verricht waarbij de blauwdruk werd bepaald voor de toekomstbestendige informatiesystemen binnen Remondis Smart Infra. Dit vertaald naar een roadmap met als titel “van ICT wat er niet toe doet naar ICT wat er toe doet”. DIS is daarna betrokken geweest bij de voorbereiding en uitvoering van de desbetreffende projecten. Het resultaat van het eerste project, dat succesvol is afgerond, was de inrichting van een toekomstbestendige en gestandaardiseerde ERP-omgeving (4PS Construct), het zogenaamde fundament, om van daaruit verdere optimalisaties te kunnen doorvoeren en andere vestigingen van Remondis Smart Infra te kunnen integreren binnen de nieuwe ICT-omgeving. DIS is dan ook betrokken bij de overgang van de overige vestigingen van REMONDIS naar 4PS Construct. Naast Peter Berkhout is ook DIS consultant Maarten Paasman betrokken bij deze opdracht. Wilfred geeft aan dat beide consultants geïnteresseerd en betrokken zijn, kritisch wanneer nodig en aanvoelen als collega’s. Ze zijn flexibel en hebben mede bijgedragen aan het resultaat waar REMONDIS nu staat. Door de vele ontwikkelingen binnen REMONDIS zal DIS voor de lange termijn betrokken blijven binnen de organisatie.

Tot slot omschrijft Wilfred de DIS consultants als daadkrachtig, realistisch, sparringpartner met veel kennis in huis.