Wij zijn gespecialiseerd in 4ps construct en Microsoft dynamics 365 business central

Wij zijn hands-on projectleiders, Dynamics 365 en BI‑consultants.

Vandaag de dag zit het succes van een ERP-project niet meer in de techniek maar in de inzet, kennis en capaciteit van mensen. Daarom leveren wij deskundige en onafhankelijke consultants met passie voor klanten in de bouw-, GWW- en installatiebranche.

Onze consultants hebben kennis van Business Central (NAV) en 4PS Construct. Wij denken vanuit onze klanten in oplossingen en zijn niet gebonden aan een softwareleverancier. Dit omdat wij zelf geen software-oplossingen leveren. Wij luisteren goed en communiceren effectief.

Onze consultants worden ingezet bij:

  • Implementatie Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)
  • Optimaliseren van financiële processen
  • Inrichten 4PS Construct-modules
  • Verbeteren van processen als projectbeheer en service & onderhoud
  • Second opinion bij inrichtingskeuzes, inzet modules en klantspecifieke aanpassingen
  • Onafhankelijk advies over upgrades en nieuwe versies
  • Dataconversie, lay-outs en reporting
  • Power BI-rapportages en dashboards

Onze opdrachtgevers zijn o.a.

referentie

‘DIS IS EEN BETROUWBARE PARTNER MET ALLE KENNIS IN HUIS’

Ton van der List
Financieel adjunct-directeur
Winters bouw & ontwikkeling

Winters bouw & ontwikkeling (Winters) is van oudsher een familiebedrijf en is voornamelijk actief in de utiliteitsbouw, maar sinds 2020 ook in de woningbouw. Zij hebben een omzet van circa € 25 miljoen, met een verwachte groei naar € 30 tot € 35 miljoen. Winters is een allround bouwonderneming; zij nemen projecten aan, ontwikkelen, ontwerpen en onderhouden gebouwen.

In een esthetisch bedrijfspand in Breda vlak bij de A16 werken 60 medewerkers, onder wie: Ton van der List: financieel adjunct-directeur bij Winters. Ton is al 30 jaar werkzaam bij Winters en heeft de automatisering van de financiële bedrijfsprocessen al vanaf 1990 mogen meemaken. Sinds 2007 werkt Winters met Navision van 4PS, waaronder de modules: financieel, projecten, inkoop en service & onderhoud.