Wij zijn gespecialiseerd in 4ps construct en Microsoft dynamics 365 business central

Betrokken consultants

Vandaag de dag zit het succes van een ERP-project niet meer in de techniek maar in de inzet, kennis en capaciteit van mensen. Daarom leveren wij deskundige en betrokken consultants met passie voor klanten in de bouw-, GWW- en installatiebranche.

Onze consultants hebben kennis van Business Central (NAV) en 4PS Construct. Wij denken vanuit onze klanten in oplossingen en zijn niet gebonden aan een softwareleverancier. Dit omdat wij zelf geen software-oplossingen leveren. Wij luisteren goed en communiceren effectief.

Onze consultants worden ingezet bij:

  • Implementatie Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)
  • Optimaliseren van financiële processen
  • Inrichten 4PS Construct-modules
  • Verbeteren van processen als projectbeheer en service & onderhoud
  • Second opinion bij inrichtingskeuzes, inzet modules en klantspecifieke aanpassingen
  • Onafhankelijk advies over upgrades en nieuwe versies
  • Dataconversie, lay-outs en reporting
  • Power BI-rapportages en dashboards

Onze opdrachtgevers zijn o.a.

referentie

‘DIS IS EEN BETROUWBARE PARTNER MET ALLE KENNIS IN HUIS’

Wilfred Stinissen
Business Logic Manager & Information Manager
REMONDIS Smart Infra

REMONDIS Smart Infra verzorgt maatwerkoplossingen op het gebied van onder meer afval-, hemel- en oppervlaktewater. Wilfred Stinissen werkt sinds 2019 bij REMONDIS Smart Infra en is onder andere verantwoordelijk voor de vertaling van de informatiebehoeften vanuit verschillende werk- en bedrijfsprocessen naar de verschillende informatiesystemen en de BI-omgeving.

Nadat REMONDIS in 2018 live was gegaan met 4PS Construct waren er een aantal processen die nog aandacht nodig hadden. 4PS heeft DIS gevraagd om daar verder bij te ondersteunen en zo is Peter Berkhout (consultant bij DIS) bij REMONDIS gekomen. Wilfred geeft aan dat Peter Berkhout de pijnpunten wist op te lossen en daar effectief mee aan de slag is gegaan. Volgens Wilfred is Peter ‘direct to-the-point’ waardoor er snel resultaat werd behaald.