Wij zijn gespecialiseerd in 4ps construct en Microsoft dynamics 365 business central

Waar staat DIS voor?

Dynamics Interim Solutions (DIS) is een betrokken Business Central (NAV) / 4PS specialist. DIS richt zich volledig op het begeleiden van implementaties en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Wij hebben een focus op bedrijven in de bouw, GWW / Infra en Installatie.

DIS is een team van passievolle, deskundige, eigenwijze, gezellige, behulpzame collega’s die met elkaar een enorme kennisbank vormen in ons vakgebied.

Wij zijn DIS!

Vind je dat jouw foto hier perfect bij past? Bekijk dan onze vacatures of neem contact op voor een kop koffie.

Functioneel beheerder

Andre heeft ruime ervaring met functioneel beheer op het gebied Microsoft Dynamics. Met de kennis die hij hierin heeft opgedaan, helpt hij met veel plezier de klanten van DIS.

André van Riel

Functioneel beheerder

Antoinette heeft ervaring op de financiële administratie en heeft daar ook gewerkt met 4PS. Ze is behulpzaam en wil klanten graag ondersteunen bij het behalen van hun doelen.

Antoinette Oosterwijk

Projectleider

Armin is een doelgericht projectleider met focus op bedrijfsresultaten. Niet de verandering zelf maar het effect op de bedrijfsvoering staat centraal

Armin Mulder

Functioneel beheerder

Arnold Blokland

Developer

Bas is een ervaren NAV en BC developer die sparringpartner is op zowel technisch als functioneel vlak. Hij helpt graag bij de realisatie van een functioneel vraagstuk naar een technische oplossing.

Bas Geelen

Partner / Project manager

Conrad vindt het fijn om doelen te stellen en zichzelf continu uit te dagen; van goede resultaten krijg hij een kick! Conrad is binnen DIS verantwoordelijk voor de functioneel beheer propositie en ‘operations’.

Conrad van Kooten

Functioneel beheerder

Diederick is afkomstig uit de logistieke sector en heeft de overstap gemaakt naar DIS om een nieuwe wending aan zijn carrière te geven. Hij is zeer hulpvaardig.

Diederick de Rooij

Partner / Business Consultant

Edwin is samen met Paul begonnen met Dynamics Interim Solutions om klanten te helpen met de implementatie / verbetering van hun ERP. Met een geweldig team brengen wij het beste bij de klant.

Edwin Leentfaar

Consultant

De diversiteit van vragen, het combineren van praktijkervaring met pakketkennis van 4PS Construct en daarmee de klant helpen maakt het werkt van consultant zeer afwisselend.

Eric de Groot

Functioneel beheerder

Frank heeft ervaring met functioneel beheer op het gebied van Microsoft Dynamics NAV en de daarbij behorende applicaties en portalen. Met zijn verworven kennis zet hij zich vol enthousiasme in om de klanten van DIS te ondersteunen en te adviseren.

Frank de Kruijf

Functioneel beheerder

Na diverse jaren voor een insurance broker gewerkt te hebben, heeft Jody de switch gemaakt naar IT. Ze is van nature behulpzaam en dol op het oplossen van issues en uitdagingen.

Jody Veth

Consultant

John heeft een ruime ervaring op gebied van Implementatie met NAV en BC en Business Control. Samen met zijn drive voor proces optimalisatie wordt hij breed ingezet bij implementatie en optimalisatie trajecten.

John van Schendel

Functioneel Beheerder

Judith heeft een financiële achtergrond. Ze gaat graag samen met de klant uitdagingen aan om hun proces zo optimaal en efficiënt mogelijk in te richten.

Judith Honhoff

Functioneel Beheerder

Jurjen heeft brede logistieke en projectmanagement ervaring in MS Dynamics en deelt deze kennis graag zodat een organisatie efficiënter en effectiever functioneert.

Jurjen Korpel

Functioneel Beheerder

Kelvin heeft de switch gemaakt naar de IT als functioneel beheerder. Met belang voor de klanten is hij graag behulpzaam, terwijl hij dol is op het tackelen van problemen en uitdagingen.

Kelvin Condon

Consultant

Kishan is sparringpartner op het gebied van inrichting en optimalisatie van processen. Hij brengt strategische en tactische doelstellingen naar een operationeel uitvoerbaar plan.

Kishan Bahadoer

Developer

Linda is een ervaren NAV/BC Developer. Zij is al vanaf 2000 werkzaam in de branche. Linda helpt klanten graag hun wensen te realiseren. Zij geeft een eerlijk en realistisch advies bij de implementatie van deze wensen in NAV of Business Central.

Linda den Heijer

Consultant

Maarten heeft als controller gewerkt in de Bouw, PO en Service branche. Hij is nauw betrokken geweest bij de implementatie van ERP software (o.a. 4PS Construct) en het optimaliseren van de bedrijfsprocessen en interne beheersing.

Maarten Paasman

Functioneel beheerder

Marleen heeft een financiële achtergrond en heeft ook als functioneel beheerder gewerkt. Zij heeft onder andere geholpen met de implementatie van 4PS en heeft meerdere optimalisatie- en conversieprojecten uitgevoerd. Naast deze projecten heeft Marleen ook als hoofd financiën met 4PS Construct gewerkt.

Marleen Koelewijn

Partner / Finance

Paul is samen met Edwin begonnen met Dynamics Interim Solutions om klanten te helpen met de implementatie / verbetering van hun ERP. Met een geweldig team brengen wij het beste bij de klant.

Paul van der Zande

Consultant

Peter is als MS Dynamics specialist inzetbaar waarbij optimalisatie in operationele datavoorziening en Finance centraal staan.

Peter Berkhout

Consultant

Peter heeft jarenlange ervaring in Planning en Control en zet zijn uitgebreide pakketkennis van 4PS Construct in om klanten te helpen bij het implementeren en/of verbeteren van de bedrijfsprocessen.

Peter van Schijndel

Consultant / Developer

Peter is een ervaren consultant en developer met ruime ervaring in Microsoft Dynamics NAV, Business Central en Power Platform vraagstukken. Hij adviseert, implementeert, ontwikkelt en migreert. Een goed contact en vertrouwen met de klant maar ook tussen collega’s staat bij Peter hoog in het vaandel.

Peter Stalpers

Consultant

Na een aantal jaar ervaring opgedaan te hebben in verschillende functies en bij verschillende bedrijven, heeft Pim de overstap gemaakt naar de consultancywereld. Hij zet zijn ervaring in onder andere finance, operations, sales en service graag met veel enthousiasme in om klanten verder te helpen.

Pim Donderwinkel

Management assistent

Rianne verzorgt de volledige backoffice voor DIS: facturatie, HR, marketing, directieondersteuning.

Rianne Kruithof

Functioneel beheerder

Robbert heeft als financieel consultant veel ervaring met ERP implementatietrajecten bij bedrijven in de bouw. Met de kennis die hij hierin heeft opgedaan, helpt hij met veel plezier de klanten van DIS.

Robbert Visscher

Functioneel beheerder

Sven heeft ervaring als implementatie/integratie consultant voor oplossingen waarbij NAV en Business Central gekoppeld worden aan de wereld van E-Commerce. Met de kennis die hij hierin heeft opgedaan, helpt hij met veel plezier de klanten van DIS.

Sven Geniets

Developer

Thijs is een NAV & Business Central developer die in het belang van de klant handelt. Met zijn ervaring, enthousiasme en communicatieve vaardigheden is hij de ideale sparringpartner die wensen omzet in solide maatwerk.

Thijs Hensbroek

Consultant

Vincent heeft jarenlang als controller en projectleider ERP gewerkt en zo de diverse modules van 4PS construct goed leren kennen en zet zich nu in als consultant bij DIS.

Vincent de Haan

Vivianne Korver

Vivianne zorgt voor een up to date financiële administratie bij DIS en maakt de maandelijkse cijfers inzichtelijk. Dit doet zij vol enthousiasme.

Vivianne Korver

Developer

Yoeri heeft ruime ervaring op het gebied van NAV2017 en BC in combinatie met procesoptimalisatie. Hiermee helpt hij graag bij optimalisatie van proces en functionaliteit.

Yoeri Weel

Functioneel Beheerder

Youssef is nieuwsgierig en houdt van uitdagingen en is analytisch sterk. Zijn sociale en communicatievaardigheden maken hem een ideale teamspeler.

Youssef Nouijeh