Wij zijn gespecialiseerd in 4ps construct en Microsoft dynamics 365 business central

Waar staat DIS voor?

Dynamics Interim Solutions (DIS) is een onafhankelijke Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV) / 4PS Construct specialist. DIS richt zich volledig op het begeleiden van implementaties en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Wij hebben een focus op bedrijven in de bouw, GWW / Infra en Installatie.

DIS is een team van passievolle, deskundige, eigenwijze, gezellige, behulpzame collega’s die met elkaar een enorme kennisbank vormen in ons vakgebied.

Wij zijn DIS!

Vind je dat jouw foto hier perfect bij past? Bekijk dan onze vacatures of neem contact op voor een kop koffie.

Projectleider

Armin is een doelgericht projectleider met focus op bedrijfsresultaten. Niet de verandering zelf maar het effect op de bedrijfsvoering staat centraal

Armin Mulder

Business Consultant
Project Manager

Conrad vindt het fijn om doelen te stellen en zichzelf continu uit te dagen; van goede resultaten krijg hij een kick! Conrad is binnen DIS verantwoordelijk voor de functioneel beheer propositie en ‘operations’.

Conrad van Kooten

Partner / Business Consultant

Edwin is samen met Paul begonnen met Dynamics Interim Solutions om klanten te helpen met de implementatie / verbetering van hun ERP. Met een geweldig team brengen wij het beste bij de klant.

Edwin Leentfaar

Consultant

De diversiteit van vragen, het combineren van praktijkervaring met pakketkennis van 4PS Construct en daarmee de klant helpen maakt het werkt van consultant zeer afwisselend.

Eric de Groot

Consultant

John heeft een ruime ervaring op gebied van Implementatie met NAV en BC en Business Control. Samen met zijn drive voor proces optimalisatie wordt hij breed ingezet bij implementatie en optimalisatie trajecten.

John van Schendel

Backoffice en
(Interim) Projectleider

Karin verzorgt samen met Rianne de volledige backoffice voor DIS: facturatie, HR, marketing, directieondersteuning. Daarnaast wordt ze bij onze klanten ingezet als Projectmanager voor strategische onderwerpen.

Karin Kepel

Consultant

Kishan is sparringpartner op het gebied van inrichting en optimalisatie van processen. Hij brengt strategische en tactische doelstellingen naar een operationeel uitvoerbaar plan.

Kishan Bahadoer

Consultant

Mary-Ann is als MS Dynamics consultant inzetbaar bij projecten waarbij Finance en procesoptimalisaties centraal staan. Ze zoekt graag samen met de klant naar de beste oplossing en inrichting van NAV en BC.

Mary-Ann Kranendonk

Partner / Finance

Paul is samen met Edwin begonnen met Dynamics Interim Solutions om klanten te helpen met de implementatie / verbetering van hun ERP. Met een geweldig team brengen wij het beste bij de klant.

Paul van der Zande

Consultant

Peter is als MS Dynamics specialist inzetbaar waarbij optimalisatie in operationele datavoorziening en Finance centraal staan.

Peter Berkhout

Consultant

Peter heeft jarenlange ervaring in Planning en Control en zet zijn uitgebreide pakketkennis van 4PS Construct in om klanten te helpen bij het implementeren en/of verbeteren van de bedrijfsprocessen.

Peter van Schijndel

Consultant

Ralph is een MS Dynamics specialist waarin procesoptimalisatie centraal staat. Hij adviseert klanten bij het maken van keuzes NAV en BC.

Ralph van Mastrigt

Management assistent

Rianne verzorgt samen met Karin de volledige backoffice voor DIS: facturatie, HR, marketing, directieondersteuning.

Rianne Kruithof

Consultant

Vincent heeft jarenlang als controller en projectleider ERP gewerkt en zo de diverse modules van 4PS construct goed leren kennen en zet zich nu in als consultant bij DIS.

Vincent de Haan

Functioneel Beheerder

Youssef is nieuwsgierig en houdt van uitdagingen en is analytisch sterk. Zijn sociale en communicatievaardigheden maken hem een ideale teamspeler.

Youssef Nouijeh