Wij zijn gespecialiseerd in 4ps construct en Microsoft dynamics 365 business central

Waarom Microsoft Power BI?

U heeft zich vast al verdiept in de diverse rapportagemogelijkheden van Business Central (NAV) / 4PS Construct. Vaak voorzien deze standaard rapportages niet volledig in de behoefte van uw organisatie.

Het opstellen en aanpassen van nieuwe rapportages kost vaak behoorlijk veel tijd. Ook is het nog maar de vraag of alle data klopt omdat deze uit meerdere bestanden / systemen komt. De oplossing voor dit probleem is Microsoft Power BI.

Microsoft Power BI is een krachtige Business Intelligence tool die als cloud service wordt aangeboden. Met Power BI kunt u snel en eenvoudig dashboards en rapportages samenstellen met de data uit uw Business Central omgeving. Deze rapportages en dashboards zijn eenvoudig te delen met collega’s en andere belanghebbenden. Delen kan via zowel Sharepoint, Teams, Power BI-app en vanuit uw Business Central omgeving. Microsoft Power BI is een onderdeel van Office 365.

Wat zijn de mogelijkheden van Power BI:

  • Interne databases en externe bronnen ontsluiten en deze verwerken in eigen analyses en rapportages. Power BI kan data automatisch verversen.
  • Live dashboards en interactieve rapporten om gegevens snel en efficiënt te analyseren.
  • Visualisatie naar eigen wens om de mooiste rapporten te maken.
  • Informatie is mobiel toegankelijk op smartphones, laptops en tablets.
  • Samen met collega’s rapportages en analyses te maken en deze eenvoudig te delen.
  • Uitgebreide helpfunctionaliteit en veel voorbeelden beschikbaar.

Onze opdrachtgevers zijn o.a.

referentie

‘DAADKRACHTIGE CONSULTANTS MET VEEL KENNIS IN HUIS’

Wilfred Stinissen
Business Logic Manager & Information Manager
REMONDIS Smart Infra

REMONDIS Smart Infra verzorgt maatwerkoplossingen op het gebied van onder meer afval-, hemel- en oppervlaktewater. Van engineering, advies en realisatie tot aan service, onderhoud en beheer. Wilfred Stinissen werkt sinds 2019 bij REMONDIS Smart Infra en is onder andere verantwoordelijk voor de vertaling van de informatiebehoeften vanuit verschillende werk- en bedrijfsprocessen naar de verschillende informatiesystemen en de BI-omgeving.

Nadat REMONDIS in 2018 live was gegaan met 4PS Construct waren er een aantal processen die nog aandacht nodig hadden. 4PS heeft DIS gevraagd om daar verder bij te ondersteunen en zo is Peter Berkhout (consultant bij DIS) bij REMONDIS gekomen. Wilfred geeft aan dat Peter Berkhout de pijnpunten wist op te lossen en daar effectief mee aan de slag is gegaan. Volgens Wilfred is Peter ‘direct to-the-point’ waardoor er snel resultaat werd behaald.