Wij zijn gespecialiseerd in 4ps construct en Microsoft dynamics 365 business central

Oplossingsgerichte Developers

Betrouwbaar maatwerk op Business Central is maatwerk dat goed functioneert en voldoet aan de verwachtingen van de gebruikers. Het ontwikkelen van betrouwbaar maatwerk is echter geen eenvoudige taak en vereist een grondige aanpak en de nodige praktijk/branche ervaring.

Onze oplossingsgerichte developers (technisch consultants) hebben kennis van Business Central (NAV) en 4PS Construct. Ze staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid bij elk project waar ze voor ingezet worden.

Onze developers (technisch consultants) worden ingezet bij:

  • Extensies (maatwerk) op Microsoft Dynamics 365 Business Central
  • Maatwerk op Microsoft Dynamics NAV2009 t/m NAV2018
  • Koppeling middels Web services / API’s
  • RDLC Reporting
  • Dataconversie en datamigratie
  • Performance analyse en verbetering
  • Onafhankelijk advies over upgrades en maatwerk aanpassingen

Onze opdrachtgevers zijn o.a.

referentie

‘DAADKRACHTIGE CONSULTANTS MET VEEL KENNIS IN HUIS’

Wilfred Stinissen
Business Logic Manager & Information Manager
REMONDIS Smart Infra

REMONDIS Smart Infra verzorgt maatwerkoplossingen op het gebied van onder meer afval-, hemel- en oppervlaktewater. Wilfred Stinissen werkt sinds 2019 bij REMONDIS Smart Infra en is onder andere verantwoordelijk voor de vertaling van de informatiebehoeften vanuit verschillende werk- en bedrijfsprocessen naar de verschillende informatiesystemen en de BI-omgeving.

Nadat REMONDIS in 2018 live was gegaan met 4PS Construct waren er een aantal processen die nog aandacht nodig hadden. 4PS heeft DIS gevraagd om daar verder bij te ondersteunen en zo is Peter Berkhout (consultant bij DIS) bij REMONDIS gekomen. Wilfred geeft aan dat Peter Berkhout de pijnpunten wist op te lossen en daar effectief mee aan de slag is gegaan. Volgens Wilfred is Peter ‘direct to-the-point’ waardoor er snel resultaat werd behaald.