Wij zijn gespecialiseerd in 4ps construct en Microsoft dynamics 365 business central

Oplossingsgerichte Developers

Betrouwbaar maatwerk op Business Central is maatwerk dat goed functioneert en voldoet aan de verwachtingen van de gebruikers. Het ontwikkelen van betrouwbaar maatwerk is echter geen eenvoudige taak en vereist een grondige aanpak en de nodige praktijk/branche ervaring.

Onze oplossingsgerichte developers (technisch consultants) hebben kennis van Business Central (NAV) en 4PS Construct. Ze staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid bij elk project waar ze voor ingezet worden.

Onze developers (technisch consultants) worden ingezet bij:

  • Extensies (maatwerk) op Microsoft Dynamics 365 Business Central
  • Maatwerk op Microsoft Dynamics NAV2009 t/m NAV2018
  • Koppeling middels Web services / API’s
  • RDLC Reporting
  • Dataconversie en datamigratie
  • Performance analyse en verbetering
  • Onafhankelijk advies over upgrades en maatwerk aanpassingen

Onze opdrachtgevers zijn o.a.

referentie

‘FLEXIBEL, EFFICIËNTE TOEVOEGING, DESKUNDIG, SNEL SCHAKELEN’

Edward Visser
IT-manager
Faber Betonpompen B.V.

Faber Betonpompen B.V. is een familiebedrijf dat is gespecialiseerd in het verpompen van betonmortel. Met 4 vestigingen en 140 medewerkers behoort het tot de innovatiefste betonpomp ondernemingen van Nederland. Sinds jaren werkt Faber Betonpompen met 4PS. Het wordt gebruikt voor het gehele administratieve bedrijfsproces. Van offertes, opdrachten, werkorders, planning, buitendienst app tot facturatie en alle rapportages
(middels Power BI).

Faber Betonpompen was op zoek naar een partij om hen te ontzorgen op het gebied van support en functioneel beheer. 4PS raadde Faber Betonpompen Dynamics Interim Solutions daarvoor aan. Sindsdien pakt Dynamics Interim Solutions alle beheervragen voor Faber op binnen de afgesproken SLA. De consultants van Dynamics Interim Solutions Bas Geelen en Robbert Visscher beschikken over de juiste kennis van 4PS en ondersteunen Faber Betonpompen bij het ontwikkelen van maatwerk voor zowel bedrijfsonderdeel Celbeton als Betonpompen.