Wij zijn gespecialiseerd in 4ps construct en Microsoft dynamics 365 business central

Deskundig projectmanagement

De afgelopen jaren zijn er in Nederland enorm veel implementaties geweest van ERP-systemen. Wat opvalt is dat het aantal geslaagde projecten erg laag is. Maar liefst 60% tot 70% van alle ERP-projecten wordt niet binnen tijd, kwaliteit en/of budget opgeleverd!

In onze analyse van deze resultaten speelt de gekozen insteek van het project een belangrijke rol. Draagvlak en commitment vanuit de directie zijn randvoorwaarden. Vandaag de dag zit het succes van een ERP-project niet meer in de techniek maar in de inzet, kennis en capaciteit van mensen.

Onze projectleiders hebben kennis van bedrijfsprocessen in de bouwnijverheid. Ze kunnen goed luisteren, organiseren en communiceren effectief. Ze zijn pro-actief en anticiperen tijdig op mogelijke problemen. Hierdoor zorgen wij voor ‘control’ en voorspelbaarheid tijdens uw gehele project.

Onze opdrachtgevers zijn o.a.

referentie

‘ERVAREN, PROBLEEMOPLOSSEND EN SNEL KUNNEN SCHAKELEN’

Jonny Daelman
Section Head Administration
Bluewater

Bluewater is gespecialiseerd in het ontwerpen, leasen en exploiteren van Floating Production Storage and Offloading (FPSO) schepen; en het ontwerpen en leveren van geavanceerde turret mooring systemen en CALM Buoys. Jonny Daelman werkt inmiddels zes jaar als section head administration en is verantwoordelijk voor de afdeling Finance Administration van Bluewater.

In 2021 is Bluewater na een jaar van voorbereiden, inrichten en testen over gegaan op 4PS Construct. Een team van Bluewater en 4PS medewerkers heeft ervoor gezorgd dat deze implementatie soepel en nagenoeg probleemloos verlopen is. Ook mede door de hulp en ondersteuning van Max Rademaker van Raadcon. Na het vertrek van hun functioneel applicatiebeheerder heeft Max Rademaker Dynamics Interim Solutions aangedragen bij Bluewater voor het functioneel beheer. DIS wordt ingezet voor het dagelijkse functioneel beheer, gebruikersondersteuning, begeleiding van maatwerk aanpassingen en het uitrollen van nieuwe versies.