Wij zijn gespecialiseerd in 4ps construct en Microsoft dynamics 365 business central

Deskundig projectmanagement

De afgelopen jaren zijn er in Nederland enorm veel implementaties geweest van ERP-systemen. Wat opvalt is dat het aantal geslaagde projecten erg laag is. Maar liefst 60% tot 70% van alle ERP-projecten wordt niet binnen tijd, kwaliteit en/of budget opgeleverd!

In onze analyse van deze resultaten speelt de gekozen insteek van het project een belangrijke rol. Draagvlak en commitment vanuit de directie zijn randvoorwaarden. Vandaag de dag zit het succes van een ERP-project niet meer in de techniek maar in de inzet, kennis en capaciteit van mensen.

Onze projectleiders hebben kennis van bedrijfsprocessen in de bouwnijverheid. Ze kunnen goed luisteren, organiseren en communiceren effectief. Ze zijn pro-actief en anticiperen tijdig op mogelijke problemen. Hierdoor zorgen wij voor ‘control’ en voorspelbaarheid tijdens uw gehele project.

Onze opdrachtgevers zijn o.a.

referentie

‘BETROUWBARE CONSULTANTS DIE WETEN WAAR ZE HET OVER HEBBEN’

Tom Raeymaekers
ICT Manager
Verwater

Verwater is een wereldwijde aannemer voor industriële en petrochemische installaties, gespecialiseerd in tankonderhoud en tankbouw. Zij zijn experts in het vijzelen van tanks, civiele werken, leidingwerken, turnarounds, schilderwerken, E&I, E&A, panelenbouw en engineering. Verwater is opgericht in 1922 en vandaag de dag werken wereldwijd ongeveer 1.000 mensen voor Verwater, die samen een jaaromzet van circa € 150 mln genereren.

Midden in de verhuizing van het bedrijfspand in Hoogvliet naar Droogdokweg 71 in Rotterdam spreken wij Tom Raeymaekers. Tom is in 2011 begonnen bij Verwater als applicatiebeheerder en is doorgegroeid tot ICT-Manager, waar hij verantwoordelijk is voor de gehele ICT. Verwater heeft in het verleden gewerkt met Navision / Logistic Vision en mede door de overname van Imtech hebben zij besloten om over te stappen naar 4PS. In 2019 is de migratie naar 4PS in gang gezet. De migratie door 4PS duurde langer dan gepland, door personeelswisselingen tijdens het project.